加入官方QQ群,实时获取最新家教学生信息。
关注官方微信
为您提供最新请家教、找家教信息。
外语学习
英语四级词汇训练题2
日期:2014-08-22 浏览:39人次 来源:艺琼家教网
摘要:大学英语四级词汇训练题Test21.Thiskindofmedicinehasthepowerto_______poison.A.splashB.resistC.adoptD.occupy2.Heiseasily_______soIdonotliketotalkwithhim.A.defendedB.affordedC.createdD.offended3.Iam_______tobelievethathewon’tcomebacktoseehiswifeagain.A.inclinedB.puzzledC.accompaniedD.pe...
大学英语四级词汇训练题
 
Test 2 
1. This kind of medicine has the power to _______poison.
 
 A.splash B.resist C.adopt D.occupy
 
2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.
 
 A.defended B.afforded C.created D.offended
 
3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.
 
 A.inclined B.puzzled C.accompanied D.performed
 
4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.
 
 A.sunk B.sighed C.sought D.sealed
 
5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.
 
 A.expressed B.yielded C.decreased D.approved
 
6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.
 
 A. cliff B.still C.stiff D.stick
 
7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.
 
 A.slip B.pack C.gain D.solve
 
8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.
 
 A.genuine B.generous C.genius D.gentle
 
9.If you use _______, you can get a higher quality picture.
 
 A.wax B.shame C.goose D.slides
 
10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.
 
 A.frightens B.differs C.displays D.governs
 
11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.
 
 A.function B.fundamental C.funeral D.funds
 
12.Who is the patient being _______ on?
 
 A.painted B.operated C.tied D.fetched
 
13.Mary is _______ of music but I am not.
 
 A.pause B.adventure C.grammatical D.fond
 
14.This man has been proved _______ of murder.
 
 A.guilty B.spoil C.flash D.curious
 
15.The international situation is very _______ in the Middle East.
 
 A.delicious B.perfect C.delicate D.percent
 
16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.
 
 A.recognized B.extended C.persuaded D.unexpected
 
17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.
 
 A.grant B.estimate C.council D.check
 
18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.
 
 A.overlooked B.ignored C.noticed D.outlined
 
19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.
 
 A.tidy B.sincere C.worship D.merry
 
20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.
 
 A.menu B.spoon C.loan D.bond
 
21.English has become a communication _______ for people from different countries.
 
 A.merit B.stream C.enjoyment D.medium
 
22.During the eight years war, many people _______ their blood for their country.
 
 A.shed B.tempted C.reserved D.devoted
 
23.You have greatly _______us. What you have done is not what you told us about several weeks ago.
 
 A.disappointed B.deserted C.clarified D.opposed
 
24.Before you begin writing your paper, please write ------__________ first. Then we can have a better idea about what you are going to talk about.
 
 A.an origin B.a detail C.an example D.an outline
 
25.If you ask why I plan to study in the United States, the only answer is that it is a _______ for me .
 
 A.chapter B.ceremony C.chamber D challenge
 
26.A _______ political and economic situation is very important for the development of any country.
 
 A.stain B.stable C.peaceful D.pink
 
27.The financial support is decided not only according to your GRE score, but also according to your _______ in college.
 
 A.performance B.policy C.smart D.statement
 
28.The World Trade Center is often called a _______ Building, because it is made up of two identical buildings.
 
 A. Alike B.Folk C.Twin D.Former
 
29.It is impossible for us to _______ such a difficult task within the limited time.
 
 A.fuel B.frown C.fulfill D.frost
 
30.Please do not _______ when somebody else is talking.
 
 A. intend B.interpret C.interupt D.invest
 
31.As a commander, you should not _______ the soldiers to unnecessary danger.
 
 A.express B.explode C.ecploit D.expose
 
32.This newspaper often _______ the government’s opinion, not the public opinion
 
 A.affects B.reacts C.reflects D.recognizes
 
33.Although in great danger, the wounded still did not want to _______ from the front.
 
 A.feedback B.backward C.withdraw D.departure
 
34.This movie has a _______ ending. You can not imagine who will be killed finally.
 
 A.dramatic B.original C.considerable D.temple
 
35.During the graduation _______, the president gave a wonderful opening speech.
 
 A.evolution B.sign C.individual D.ceremony
 
36.The dog _______ the rabbit but could not catch it.
 
 A.ceased B.chained C.checked D.chased
 
37.If your letter is over weight, you must pay for the _______.
 
 A.excess B.exceed C.checked D.chased
 
38.In the class the teacher asked the students to _______ their bad habits.
 
 A.weaken B.omit C.overcome D.overtake
 
39.When you study in the United States, usually you have to buy your own health _______.
 
 A.insurance B.expense C.evidence D.payment
 
40.Chocolate and ice-cream have different _______.
 
 A.favour B.favourites C.fever D.flavours
 
41.This is an _______ that will not be easily forgotten.
 
 A.impact B.academic C.insult D.alternative
 
42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.
 
 A. engage B.comfort C.execute D.forgive
 
43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.
 
 A.harbour B.function C.definite D.essential
 
44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.
 
 A.fountain B.fix C.tight D.fasten
 
45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.
 
 A.owing B.device C.tired D.extra
 
46.My throat is _______. I cannot speak any more.
 
 A.sore B.purchase C.glow D.faint
 
47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.
 
 A.transferred B.transformed C.transmitted D.transported
 
48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.
 
 A.case B.double C.enclose D.nonsense
 
49.Many English words are _______ from Latin.
 
 A.displayed B.spread C.lost D.derived
 
50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.
 
 A.wanted B.observed C.obliged D.wandered
 
答案:
1.B 2.D 3.A 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.D 10.D 11.D 12.B 13.D 14.A 15.C 16.C 17.B 18.A 19.B 20.C 21.D 22.A 23.A 24.D 25.D 26.B 27.A 28.C 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.A 35.D 36.D 37.A 38.C 39.A 40.D 41.C 42.D 43.D 44.D 45.D 46.A 47.A 48.C 49.D 50.D

 

发表回复
当前帐户: 匿名 立即登录>>
回复内容:
验证编码: 获取验证码
 
巴彦淖尔艺琼家教网 2021 版权所有
联系电话:13824347551 邮箱:service@yiqnet.com
地址:广东省深圳市宝安区石岩街道料坑新村 邮编:518000 备案许可证:粤ICP备14034579号
  艺琼家教网是由深圳市艺琼网络公司自主研发的新一代家教网站系统,旨在为有志在家教中介行业开展事业的教育机构和个人站长提供一个高效率、低成本并以实现完整家教中介流程为目标的家教网站系统。
家教服务热线 13824347551
周一至周日08:00至20:00
致电本站
学员注册
教员注册
联系本站

关注官方微信
在线客服
QQ客服 微信客服
On Line Service